Taloustutkimus tutki hautaustoimistojen asiakastyytyväisyyttä – meiltä saat tutkitusti hyvää palvelua

Ota yhteyttä

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry teetätti Taloustutkimuksella vuonna 2018 kuluttaja- ja asiakastyytyväisyystutkimuksen hautaustoimistojen palveluista. Erityisen kiitollisia olemme saamastamme avoimesta palautteesta kysyttäessä perusteita suositteluun. Avoimen palautteen antaneista peräti 100% suosittelee meitä.

Olemme palvelleet asiakkaita vaativassa tehtävässä Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla jo yli 30-vuoden ajan. Tavoitteenamme on aina ollut hyvä palveluasenne, jolla voimme täyttää asiakkaiden toiveet ja huomioida heidän tilanteensa surun kohdattua. Tehtävämme on helpottaa omaisten taakkaa käytännön järjestelyissä.

Tutkimuksen avointa palautetta toimistomme osalta

”Joustava ja maanläheinen suhtautumistapa ja tavoitettavuus aivan poikkeuksellisen sujuvaa (ei mitenkään normaalia nykyisin muualla).
Kaikki sovitut asiat hoituivat asianmukaisesti ja omatoimisesti jopa proaktiivisesti (ei mitenkään normaalia nykyisin muualla).”

 

”Ystävällinen henkilökunta, joka on aina valmis auttamaan sinua ihan jokaisessa asiassa. He ovat yksi ja suuri perhe, joka ei jätä ketään pulaan.


"Todella helposti lähestyttäviä ihmisiä joiden kanssa on todella helppo tulla juttuun. Täyden kympin palvelua.”

 

”Heillä oli asenne kohdillaan ja aikaa.”

 

”Hetkessä, joka tulee niin yllättäen vastaan, on loistavaa, että löytää hienotunteisen mutta sopivan jämäkän ammattilaisen, joka ohjaa perille. KIITOS!”

 

”Loistava palvelu ja venyminen, asiakkaan paras ja asioiden hoituminen etusijalla, asiat todella hoidettiin erinomaisesti ja sovitussa aikataulussa. Yhteydenpito sujuvaa. Suuri kiitos.”

 

”Asiantuntemus, nopeus, ja kaikki hoitui kerralla.”

”Henkilökohtainen, asiallinen ja hienotunteinen palvelu raskaassa elämäntilanteessa. Tunne, että ajatuksena on asiakkaan etu ja toiveet kaiken lähtökohtana.”


”Asiakkaan vastaanottaminen, asiantuntemus sekä palvelualttius ovat kohdallaan.”


”Hyvä asiakaspalvelu, jolloin keskitytään vain asiakkaan toiveisiin ja esille tuleviin kysymyksiin. Osattiin myös antaa vinkkejä erilaisista hautajaisjärjestelyistä sekä muistotilaisuuden toteuttamisesta.”


”Loistava palvelu ja asenne.”


”Rautainen asiantuntemus alasta ja "kädestä pitäen" ohjaaminen asiakkaalle täysin tuntemattomissa asioissa.”


”Erittäin ammattimaista ja sujuvaa toimintaa. Kivitoimittajan virhe hoidettiin erinomaisesti kuntoon. Kaikki pelasi hienosti.”


”Helppo asioida, kaikki tarvittava palvelu samasta paikasta.”


”Täydellinen palvelu.”


”Erittäin ammattitaitoista, hienotunteista ja osanottavaa toimintaa. Äitini kuoleman "jälkihoitoa" ei olisi paremmin voinut järjestää. Iso Kiitos.”


”Ystävällinen ja korrekti palveluasenne. Kaikki hoitui sovitun mukaisesti.”