Hautakivipalvelu ja myyntinäyttely Vantaalla

Ota yhteyttä

Toimistollamme Vantaalla on laaja hautakivien näyttely ja suunnittelemme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaisen muistomerkin. Tarjoamme myös kaikki jo olemassa olevien hautakivien työt, kuten oikaisut, kaiverrukset ja muut koristeet.

Voit varata ajan ilmaiseen suunnitteluun tai soittaa meille ja saat heti hinta-arvion tai tarjouksen. Maksat vain tilaamasi tuotteet ja työt.

Yksilölliset hautakivet

Yhdessä suunnitellen läheisenne muistolle syntyy kaunis, yksilöllinen sekä korkealaatuinen hautakivi. Suunnittelupalvelumme on apunasi hautamuistomerkin suunnittelussa ja hankinnassa alusta loppuun saakka. Suunnittelemme Keikyän Kivi Oy:n hautakiviä aina yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Laadukas työ ja palvelu ovat ensisijaiset tavoitteemme.

Vanhojen hautakivien työt

Hautakiven pinta likaantuu ja kaiverrukset kuluvat ajan saatossa. Hautamuistomerkki voidaan kuitenkin kunnostaa. Kunnostettaessa hautakiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan huolellisesti ja vanhat pintakäsittelyt uusitaan. Myös kaiverrusten värin vaihto on mahdollista kunnostuksen yhteydessä. Esimerkiksi aiemmin kullatut tekstit voidaan hopeoida. 

Muistomerkki voi kaivata myös esimerkiksi oikaisua tai lisäkaiverruksia. Arvioimme ja suunnittelemme mielellämme vanhalle muistomerkille soveltuvat kunnostustyöt. Hautakiven pinta voidaan myös tarvittaessa hioa, jolloin kaikki kaiverrukset tehdään uudelleen. Näin voidaan saada lisää tilaa tulevillekin kaiverruksille tai laatoille.